Skip navigation

9.3.3 mozaNapló

A kiadó elektronikus naplója, a mozaNapló a könnyen kezelhető, jól áttekinthető és biztonságos adminisztráció mellett az iskola és a szülő közötti kommunikáció új, hatékony eszköze. A digitális osztálynapló segítségével a szülők naprakészen nyomon követhetik gyermekeik tanulmányi eredményeit, hiányzási adatait és magatartásuk értékelését.

A program a tanárok munkáját is megkönnyíti, hiszen – a régi papíralapú módszerekkel ellentétben - segítségével az elvégzendő feladatokat egyszerűbb számon tartani. A program által készített statisztikai kimutatások széles körben alkalmazhatók.

A kiadó által kidolgozott iskolai honlap, a mozaPortal kifejezetten iskolai környezetre kialakított, a gyakorlatban jelenleg is működő struktúrával rendelkezik. Az iskolák saját igényeiknek megfelelően alakíthatják ki a weblap menürendszerét, és egyéni tartalommal töltheti fel azt. A honlap karbantartása, frissítése egy jól áttekinthető kezelőfelületen történik, melynek használatát bármely számítástechnikai alapismerettel rendelkező személy elvégezheti.