ekf

Hírek

XIII. Országos Neveléstudományi Konferencia
2013. november 6-án intézményünk adott otthont a VÁLTOZÓ ÉLETFORMÁK RÉGI ÉS ÚJ TANULÁSI KÖRNYEZETEK címmel megrendezett éves rendezvénynek.
Nemzetközi konferencia Szentpéterváron
December 12-13-án került megrendezésre a Szentpétervári Állami Film és Videoechnikai Egyetemen (СПбГУКиТ) "Yuriy Nikolayevich Gorokhovskiy Történelem és modernitás" című nemzetközi konferencia, az Egyetem Médiatechnológia fakultás szervezésében. Tóthné dr. Parázsó Lenke, a Médiainformatikai Intézet főiskolai tanára a december 12-i plenáris előadáson lépett fel az Oktatás modern információtechnológia kérdései témakörben
VI. Oktatás-Informatikai Konferencia
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar szervezésében került megrendezésre immáron hatodik alkalommal az Oktatás-informatikai konferencia 2014. február 7-8. között.
Didmattec 2013 Győr
A Médiainformatika Intézet munkatársai a XXVI. DIDMATTECH konferencián Győrben, a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán, 2013. december 4-9. között került megrendezésre a módszertan és természettudományos oktatás aktuális kérdéseivel foglalkozó XXVI. DIDMATTECH tudományos-szakmai konferencia.
Design and code: Andro