ekf

Hírek

2014-03-05 - VI. Oktatás-Informatikai Konferencia

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar szervezésében került megrendezésre immáron hatodik alkalommal az Oktatás-informatikai konferencia 2014. február 7-8. között.
VI. Oktatás-Informatikai Konferencia

VI. Oktatás-Informatikai Konferencia hír

A konferencia célja, hogy szakmai találkozási lehetőséget biztosítson azoknak, akik az e-Learning területén oktatási, neveléstudományi, pszichológiai, gyógypedagógiai és óvodapedagógiai témakörben kutatnak, fejlesztenek, vagy éppen a hétköznapok gyakorlatában dolgoznak.

 A szakmai diskurzuson a Médiainformatika Intézet több oktatója is részt vett:

Az előadásokon túlmenően a Magyar Tudományos Akadémia, Pedagógiai Bizottság Informatikai Albizottsága soros ülését is a konferencia keretében tartotta, február 7-én.

Forgó Sándor Albizottsági elnöki megnyitóját és éves beszámolóját követően  Komenczi Bertalan professzor a Neveléstudomány és az e-learning lehetséges kapcsolódási pontjairól tartott előadást. Az előadás egyik új eleme az volt, hogy az  elektronikus tanulási környezetek neveléstudományi elemzését - Merlin Donald kutatásai  eredményeinek középpontba állításával - a szokásosnál tágabb,  evolúciós-pszichológiai és kommunikációelméletei perspektívába helyezte.

Design and code: Andro