ekf

Hírek

2010-06-24 - „Multimédia az oktatásban” konferencia Nyíregyháza, 2010. július 8-9.

2010-es évben már tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a „Multimédia az oktatásban” nemzetközi konferencia. Ezúttal a Nyíregyházi Főiskola lesz a rendezvény házigazdája.
„Multimédia az oktatásban” konferencia Nyíregyháza, 2010. július 8-9.

A konferencia célja, hogy elősegítse az oktatás, a kutatás és a média előállítás különböző területein dolgozó szakemberek tapasztalatcseréjét, találkozásukat a jól bevált és az új technológiákkal, azok alkalmazóival, illetve gyártókkal, forgalmazókkal.

Bemutatkozási és publikálási lehetőséget adjon a hazai és a határon túli oktatóknak, kutatóknak, szakembereknek és hallgatóknak az új eredmények széleskörű szakmai megismertetésére és megvitatására előadások, poszterek, kiállítások, kiadványok és bemutatók segítségével. Az előadások alapján, a szakértői bizottság által javasolt szakmai anyagok lehetőséget kapnak a "Journal of Applied Multimedia" folyóiratban történő megjelenésre. Az újság elérhetősége: www.jampaper.eu.

Új elem a konferencián a multimédia-technológia kapcsolódása a különböző tudományterületekkel, a legkülönbözőbb technológiák új eredményein át a műszaki, művészeti, módszertani megvalósításokig, azok bemutatásáig. Fontosnak tartjuk, hogy a témakörök ismeretében a művészeti műhelyek (látványtervezés, fotó, színház stb.), a könyvtáros és kommunikáció képzéssel foglalkozók is bekapcsolódhassanak a konferencia munkájába multimédiás tapasztalataik bemutatásával.

A benyújtott és megtartott előadások a konferencia kiadványát képező DVD-n kerülnek elhelyezésre.


A konferencia ideje alatt az előadások a konferencia a weboldalán élőben is követhetők lesznek.

Design and code: Andro