ekf

Hírek

2010-02-08 - II. Oktatás-Informatikai konferencia

2010. január 22-23-án zajlott a II. Oktatás-Informatikai konferencia. A konferencia fő témái a konnektivizmus, az e-portfólió illetve az e-learning közép- és felsőoktatási alkalmazásai.
II. Oktatás-Informatikai konferencia

 Dr. Komeneczi Bertalan tartotta az első plenáris előadást, Információ, információtechnológia, információs társadalom címmel, ezzel keretet szabva a konferenciának. Komenczi tanár úrnak nemrég jelent meg egy új könyve, természetesen ehhez is kapcsolódott az előadás, majd megismerhettük az Eszterházy Károly Főiskola és az Elte e-learning fejlesztéseit és terveiket a közeljövőre.

Az ebédszünet után megkezdődtek a szekcióelőadások. Kulcsár Zsolt bevezető előadása akonnektivizmusról, majd Kulcsár Zsolt és  Palócz István bemutatója volt látható az osztályterem.hu projektről, majd következett a konnektivizmus kerekasztal beszélgetés, Kulcsár Zsolt, Nahalka István, Forgó Sándor, Bernáth László és  Tóth Péter részvételével és azt első nap zárásaként az e-portfólióról hallhatunk előadásokat, illetve  kerekasztal beszélgetést Falus Iván, Kis-Tóth Lajos, Papp Gyula és Komló Csaba részvételével.

II. Oktatás-Informatikai konferencia

Design and code: Andro